In opdracht

Als freelancer kan je me inhuren voor het schrijven van artikelen, recepten, advertentieteksten of columns die betrekking hebben op gezondheid, gezond eten en sporten. 

Ik geef binnenkort ook voedingsadvies op maat, lezingen en workshops over gezonde voeding. 

collage mezelf

Adverteren

Het is mogelijk om op mijn blog een advertentie te plaatsen. Neem contact met op op via dit contactformulier. Op mijn blog staan regelmatig reviews over kookboeken, keukengerei, producten en lekkernijen. Een review is een artikel met informatie over het product, de achtergrond, de smaak en een recensie. Ik test het, proef het, fotografeer het en geef mijn mening. Wilt u uw product onder de aandacht brengen, stuur mij dan een email of stuur mij vrijblijvend enkele producten toe. Uiteraard moeten de producten samenhangen met het thema van deze blog, ze moeten dus healthy en sporty zijn!

Schrijven in opdracht

Schrijven doe ik graag. Ik schrijf graag verhalen over eten en mijn herinneringen en associaties met eten. Eten is voor mij meestal een verhaal. Het hangt samen met een bepaalde sfeer of gezelligheid. Je kan me inhuren voor het schrijven van recepten, columns, culinaire producten en andere teksten over eten of gerelateerde onderwerpen.

Receptontwikkeling

Met liefde voor puur en echt goed eten kan ik voor uw bedrijf/product een recept + fotografie maken. Dit kunnen we gebruiken om promotie te doen via mijn blog, jouw bedrijf en sociale media.

Je kan me ook inhuren voor menukaartadvies en receptonwikkeling voor jouw eigen restaurant of café. Ben je op zoek naar écht lekkere en gezonde opties voor je menukaart? Of worstel je met het ontwikkelen van bijvoorbeeld suikervrije snacks die aanslaan bij het publiek? Ik kan je helpen met het meedenken en ontwikkelen van je receptuur. 

Voedingsadvies op maat (binnenkort)

Zou je jezelf graag een gezond voedingspatroon willen aanleren? Wil je weten hoe het met je huidige voeding gesteld is en wil je ontdekken hoe je dat op een eenvoudige manier kan veranderen? Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding, een steuntje in de rug om stap voor stap jouw healthylifestyle doelen te realiseren? Dan kan ik jou helpen met het creëren van een voedingspatroon dat helemaal goed is voor jou. We starten altijd met een intakegesprek dat bij mij thuis kan in Gent of via skype. Na dit eerste intake gesprek kunnen we samen werken aan jouw doelen om een gezond en evenwichtig voedingspatroon te creëren. Neem contact met me op voor meer info. 

Workshops in opdracht

Samen koken en samen eten, dat is wat ik het liefst doe. Neem gerust contact met me op voor het geven van kookworkshops of kookdemo’s bij jouw thuis of op mijn locatie in Waregem. Minimum aantal personen om de workshop door te laten gaan is 8 personen. 

Lezingen

Je kan me ook inhuren voor het geven van lezingen over gezond eten. 

1 Comment

 • Reply Angélique Dupré 9 februari, 2015 at 17:58

  Hallo!

  Ik heb met Ladies Fun Sports een initiatief dat vrouwen wil aanzetten om te sporten. Dat is voor veel werkende vrouwen met kleine kinderen niet altijd evident. Ik ben zelf mama sinds 12 weken en ik voel nu al dat ik veel meer moet plannen dan vroeger. Via mijn blogs en de activiteiten die ik organiseer probeer ik andere vrouwen te motiveren en inspireren!

  Op zaterdag 7 maart organiseer ik in Gent een dag vol sportieve workshops, enkel voor vrouwen. Je leest alle info hier: http://www.ladiesfunsports.be/kalender/ladies-fun-sports-kick-off/
  Lijkt het jou interessant om hierover iets te brengen op je website? Misschien is het wel een leuk idee om twee gratis deelnames t.w.v. €65 weg te geven?

  Ik lees graag jouw reactie!

  Groetjes,
  Angélique

 • Leave a Reply