Adverteren

Samenwerken met mijn blog Hapjes-Princess heeft veel voordelen. Zo sta ik als influencer dicht bij mijn bezoekers/volgers waardoor dit de aandacht voor uw bedrijf groter kan maken. De content blijft langer bestaan dan bij printed media en kan op elk moment een nieuwe boost krijgen. Mijn blog vertelt unieke verhalen, eigen ervaringen en biedt flexibiliteit want een stuk meer waard is dan ‘kunstmatige’ en weinig flexibele advertenties. De persoonlijke insteek  van mijn blog maakt het verhaal authentiek. Echte ervaringen zijn altijd een stuk meer waard dan simpele reclamebeelden zonder inhoud. 

Ik help graag met het meedenken van uw campagnes en sociale media promotie. Gepassioneerd door sport en healthy lifestyle kan Hapjes-Princess zeker waardevol zijn voor uw bedrijf. 

Een beetje statistiek

Mijn blog trekt dagelijks duizenden bezoekers en dit aantal groeit dagelijks. Deze bezoekers staan garant voor meer dan 35.000 unieke bezoekers en ruim 100.000 pageviews per maand. De doelgroep bestaat vooral uit vrouwen tussen de 25 – 45 jaar die houden van lekker eten, gezond koken en sport. Er is dus een groot publiek klaar om te adverteren.

Sociaal media bereik:

 • Facebook: + 11.000
 • Instagram: + 10.500
 • Twitter: + 1.250
 • Pinterest: + 2.000

Het is mogelijk om uw bedrijf/product onder de aandacht te brengen op mijn website. Vraag gerust meer info via het contactformulier hieronder. 

Advertorial

Wilt u uw bedrijf of product onder de aandacht brengen door te adverteren? Een advertorial is een blogpost op mijn site waarin uw product, dienst of evenement uitgelicht wordt. In het artikel zal gelinkt worden naar uw website. Je kan me ook altijd vrijblijvend enkele producten toe sturen. Dit betekent niet automatisch dat ik een recensie zal schrijven, alles moet uiteraard healthy en sporty blijven.

Banner

Het is ook mogelijk om een banner op mijn blog te plaatsen. Een banner is een afbeelding of tekst die in de zijkanten van mijn blog geplaatst zal worden. De banner zal linken naar uw website of webshop.

Pers

Voor mijn website wil ik graag op de hoogte gehouden worden van culinaire events, boekpresentaties en nieuwe producten. Vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik graag per mail naar julievanweehaeghe@gmail.com.

3 Comments

 • Reply noranuyts 27 september, 2014 at 10:18

  Hey Julie,
  Ik kwam op je site via de ‘keep running’ groep op facebook.. en wat een leuke verassing toen ik doorklikte… al die lekkere en gezonde recepten!
  Leuke blog en toffe uitstraling heb je..goed bezig!
  Zelf ben ik keramiste , dus als je ooit eens iets wil doen rond handgemaakt serviesgoed of een samenwerking ziet zitten.. Keramiek is immers zoveel mooier als er iets lekkers op gepresenteerd wordt en andersom ­čśë
  Veel succes met je opleiding en al je plannen..
  xNora

  • Reply julivwee 29 september, 2014 at 21:04

   amai wat maak je mooie dingen! Goed om te weten. Ik ben namelijk dol op lekker eten en het wordt nog beter als je het idd mooi presenteert in mooie potjes en bordjes. Je werk is super !!! Zeker iets om over na te denken en idd msh kunnen we wel eens iets samen doen.

 • Reply Anass 29 januari, 2015 at 13:32

  Hallo julie,

  Voor de honing van Honey & More ben ik op zoek naar leuke foodblogs om een review te laten schrijven en ik vroeg mij af dat bij jou mogelijk is?

  Hoor graag van je.

  Groeten,

  Anass Eddini

 • Leave a Reply