Contact

7 Comments

  • Reply Lynn De Canck 13 april, 2014 at 08:24

    Top!

  • Reply Katrien C 24 augustus, 2015 at 14:35

    Rode biet, tuinboon, wortel, spinazie, selder … al die groentjes in mijn koelkast en zóveel lekkere gerechtjes om uit te kiezen :) dank u Julie! :)

  • Reply Eveline Simoens 23 oktober, 2015 at 17:05

    Beste
    Ik had graag wat meer info over de kookworkshop van donderdag 5/11.
    Wat gaan jullie klaarmaken?
    Waar gaat deze workshop door?
    Om hoe laat start en eindig de kookles?
    Hoe inschrijven?

    Alvast bedankt!
    Mvg

    Eveline Simoens

  • Reply Birgit_de keukenprinses 29 oktober, 2015 at 01:31

    Wat een mooie website heb jij!!
    Zelf ben ik ook zopas beginnen bloggen en ik heb de smaak te pakken! ☺ leuk!

    Groetjes, Birgit

  • Reply Pascale 4 maart, 2016 at 23:33

    Hallo
    ik las net je recepten van brood. Bijna overal wordt er zowel baksoda als bakpoeder gebruikt. Wat is de reden hiervan en kun je baksoda weglaten of is het aan te raden het wel te gebruiken?
    Groetjes Pascale

    • Reply Julie vwee 13 maart, 2016 at 11:04

      Dag Pascale! Als je geen zelfrijzende bloem gebruik, is het aan te raden bakpoeder in je gebak te doen want dit zorgt ervoor dat het baksel een beetje gaat rijzen. Groetjes Julie

  • Reply sam job 1 februari, 2017 at 19:18

    TOP TOP !

  • Leave a Reply