Healthy Cooking

Cooking Days bij Inno

Het zijn weer Cooking Days bij Inno. Ik mocht vorige weekend de gast zijn bij de Belgische grootwarenhuisketen Galeria Inno. Op 13 en 20 mei gingen in verschillende Inno’s  de Cooking Days door, die gewijd zijn aan lekker eten en tafelen. Vorig weekend op 13 mei mocht ik zelf één en ander lekkers klaarmaken in de Inno in Antwerpen. Benieuwd wat ik gemaakt heb? Ontdek dan hier snel de receptjes. 

Er zijn doorlopend demonstraties tijdens de Cooking Days en het is uiteraard heel gezellig shoppen daar. Er is altijd hulp van de verkoopster en je vindt er alle merken onder 1 dak. 

Tijdens de Cooking Days kan je alvast heel wat inspiratie opdoen. Alle merken in één ruimte. Hoe leuk is dat. Nespresso machines, kaasaccessoires van Boska, tafellakens van Nydel, theepotten van Guy Degrenne, koffiepotten van Bodum, de patisserieset van Le Creuset voor al uw desserten, de nieuwe pannen Pyrex, de woks van Demeyere, siliconenvormen van Mastrad of Lékué, keukengerei van Silit in silargan … Dus bij Inno heb je altijd voldoende keuze voor ieder zijn budget.

Maar er is meer. Twee keer per jaar kan je komen proeven op de Cooking Days degustaties voor lekkerbekken. Het thema dit jaar is cru. Raw food dus. Ik vulde dat in door een heerlijke zomerse gazpacho van watermeloen te maken en kokosdadelballetjes. De receptjes volgen in een nieuwe blogpost 😉

Shoppen en terwijl genieten van heerlijke proeverijtjes

Tonijntartaar met avocado

Je ziet … Bij Inno is er altijd iets te beleven. Er waren wel wat lekkere dingen te proeven en ik denk dat iedereen die er bij was wel wat inspiratie heeft kunnen op doen. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply