Running

Waarom het zalig is om in een fitnessclub te sporten

Als je vandaag wil gaan sporten zijn er duizenden mogelijkheden. Een personal trainer zal waarschijnlijk wel het meest effectief zijn, maar helaas is dit voor veel mensen een centje te veel. Een fitnessclub is een goed alternatief. Maar ook daar heb je enorm veel verschillen in prijs en kwaliteit.

Je kan gaan voor een basic centrum zoals Basic Fit, waar je uiteraard een lage prijs zal betalen, maar voor alle extras zoals groepslessen, sauna, zonnebank, extra begeleiding, enz. moet je dus ook extra gaan betalen. Ik heb liever één maandelijks bedrag waarbij je toegang hebt tot alle faciliteiten in de club en dan is een all-inclusive fitness een goed idee. Ik testte in Antwerpen de all-inclusive fitness I-Fitness uit. I-fitness heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding waarbij je helemaal geen nummertje bent. Geen massafitness, maar een persoonlijk en warm onthaal door de zaakvoerder en personal trainer. Er is een ruime en gratis parking, een uitgebreid ladies only gedeelte, de modernste toestellen, ruime openingsuren, groepslessen en persoonlijke begeleiding en dit allemaal voor een maandelijks bedrag van 44 EUR per maand. En dan ben je onmiddellijk klaar om 18 maanden vollenbak te sporten! Naast de mooie prijs-kwaliteitsverhouding zijn er nog meer redenen om te kiezen voor I-Fitness. 

I-fitnes

 • Opgeleid personeel: ik kreeg een personal trainer toegewezen die me erg liet zweten. But no pain, no gain! Trainen en sporten is afzien en zweten! I love it! Zonder zweet, ga je niet vooruit. Bij I-fitness krijgt iedereen die het wil er een progamma op maat voorgeschreven volgens het doel dat je wil behalen. Zowel professionele sporters als recreatieve leden, vinden elk hun ding bij I-fitness.

I-fitness Berchem

 • Groepslessen: train je liever niet op jezelf? Dan kan je heel makkelijk instappen bij de groepslessen. Elke club heeft zijn eigen uurregeling, maar de verschillende soorten lessen zijn in elke club ongeveer hetzelfde. Wil je graag lenigheid en kracht combineren? Probeer dan eens Pilates. Of de I-ABS is ideaal als jij jouw buikspieren strakker & sterker wil. Bodypump door LesMills is de les bij uitstek voor al wie – snel – sterk, fit en gespierd wilt worden. Liever wat meer cardio? Probeer dan eens de spinningles. Neem het samen met je inspirerende coach op tegen het terrein en laat je leiden door heuvels, over vlaktes, over bergtoppen, door tijdritten en intervaltraining. Een handdoek & drank zijn een absolute must want deze les verlaat je niet zonder zweten! Wil je graag op jezelf trainen met eigen lichaamsgewicht en losse gewichtjes? Dan moet je XTRM Fit eens proberen. Dit is een 30 minuten durende training op de circuittoestellen gecombineerd met grondoefeningen, losse gewichten, …, gebaseerd op kracht en uithouding, kortom ideaal voor diegene die een half uurtje willen afzien. 
 • Net en verzorgd. Niets zo leuk als in een propere en verzorgde fitness te komen. Hygiëne is zo belangrijk en I-fitness is altijd netjes, fris en verzorgd. Niet enkel de fitness- en groepsruimtes, ook de kleedkamers!
 • Gratis parking: het zou jammer zijn als je de parkeerkosten ook nog eens bij je abonnement moet bij tellen. Dat is heel vaak zo bij een fitness in het stadscentrum. Bij I-fitness is er voor iedereen gratis parking voorzien. Leuk om te weten dus dat je abonnement echt maar 44 euro is en blijft! 

Heb jij net als ik ook zin om je sportschoenen aan te trekken en te sporten bij I-Fitness. Doen! Kijk welke club qua locatie het dichtst bij je ligt en maak je afspraak.

I-fitness sfeer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Manon 1 maart, 2017 at 17:55

  HEEE met basic is niks mis mee hoor (ik werk daar haha) nee maar ik snap wel wat je bedoelt , als je bij ons een abbo neemt dan heb je de extra’s er nog niet bij

 • Reply A bite of cravings 31 maart, 2017 at 15:07

  Wat leuk dat je zo je fitnessclub supportert! Ziet er goed uit. X

 • Leave a Reply