Apero & Hapjes

Glaasje met geitenkaas, gandaham, abrikozen en pijnboompitjes

Een heerlijk zoet en hartig hapje die gemakkelijk te maken is en heel snel klaar ideaal. Ik heb het al twee keer voorgeschoteld als er vrienden zijn komen eten en ze vonden het allemaal super lekker! Het receptje komt van de leuke blog ‘Hap & Tap’.

glaasje van geitenkaas, ham, abrikozen en pijnboompitjes

GLAASJE MET GEITENKAAS, GANDAHAM, ABRIKOZEN EN PIJNBOOMPITJES
Print
Ingrediënten voor 2 glaasjes
  1. 2 tl vijgenconfituur
  2. 1 sneetje gandaham of parmaham of prosciutto
  3. 2 gedroogde abrikozen
  4. verse geitenkaas
  5. 20-tal geroosterde pijnboompitjes
  6. afwerking: een klein handje rucola & balsamicocrème
Bereiding
  1. Schep een koffielepeltje vijgenconfituur onderaan in de glaasjes.
  2. Verdeel hierover in laagjes de verkruimelde geitenkaas, dunne reepjes gandaham, enkele geroosterde pijnboompitjes, de abrikozen in kleine blokjes en de rucolablaadjes in stukjes gescheurd.
  3. Werk af met een streepje balsamicocrème.
Hapjes Princess http://www.hapjesprinces.be/

bron: ‘Hap & Tap’

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply guusjegezond 11 november, 2013 at 20:41

    Klinkt goed! Die ga ik ook eens proberen!

  • Reply tessalinssen 12 november, 2013 at 12:44

    Wauw, lekker en ziet er erg leuk uit:)

  • Reply Lieve Van Malcot 15 augustus, 2015 at 15:13

    Zeer lekkere gerechten

  • Leave a Reply