Foodinspiratie

Heerlijke nieuwe producten voor de zomer bij Delhaize

Delhaize breidt haar wereldkeukengamma uit en verrast met heerlijke nieuwigheden

Onlangs was ik uitgenodigd op het #Delhaizeinspiration Summer Event om samen met Delhaize een reis rond de wereld te maken. Bedoeling was om hun heerlijke nieuwe producten voor de zomer voor te stellen. De uitnodiging was duidelijk: “We houden je nog even in spanning wat de activiteiten betreft, maar het belooft een avond vol lekkers en inspiratie te worden! Een tipje van de sluier: Delhaize is helemaal in de ban van de one-bowl trend ;)” Ik was meteen verkocht. Dat event wou ik niet missen. Enkele dagen later heb ik met spijt in het hart toch moeten annuleren omdat ik met vrienden een weekendje naar Spanje kon. Wat ook heel leuk was natuurlijk! Toch was ik stiekem een beetje jaloers toen ik alle foto’s via sociale media zag passeren. En nu is het eveneens mijn beurt om jullie ook een tikeltje jaloers te maken met deze foto’s.

Deze zomer neemt Delhaize je mee op een culinaire wereldreis en verrast ze iedereen met heerlijke nieuwigheden! Ontdek het wereldkeukengamma met maar liefst 40 bestemmingen en laat je verrassen door exotische smaken en lekkere innovaties! 

Sinds Delhaize werd opgericht in 1867 heeft het voortdurend geïnnoveerd en haar klanten steeds nieuwe smaken en ervaringen aangeboden. Al tientallen jaren inspireert Delhaize haar klanten, zowel met huismerkproducten als met partnerschappen met de meest authentieke producenten van streekproducten van over gans de wereld. Avocado’s, ananas en ander exotisch fruit, sushi, gazpacho, kokosmelk, citroengras, tahini, zaatar en Chileense wijnen: allemaal producten uit alle windstreken die dagelijkse kost zijn geworden in België maar die zonder Delhaize hier nooit zo populair zouden zijn geworden. 

Ook vandaag nog maakt Delhaize het verschil als koploper op gebied van trends en ontdekkingen. In het assortiment wereldkeuken vind je 10 oorsprongen en meer dan 162 producten. Spanje, Italië, Portugal, Griekenland, India, Thailand, Japan, Mexico, Israël, Libanon, Marokko, Indonesië, Afrika, noem maar op. Iedereen vindt zijn gading. Om maar enkele lokale merken te noemen: Italiaanse pasta Garofalo, cacao Cola Cao, frisdrank La Casera, Indische producten van Patak, de producten van Blue Elephant en het Chinese familiemerk Wing Yip. Bretzel, tahini al dan niet bio, granaatappelmelasse, moambe, atjar, panko en nog veel meer.

Maar de culinaire wereldreis reikt verder dan de winkelrekken. Niet iedereen weet immers hoe een pad thai, bulgogi of pho gemaakt wordt. Dat treft, want Delhaize laat zich omringen door experts die voor haar de recepten van ginder maken voor de vers- en diepvriesrayons. Al dit lekkers wordt doorgespoeld met premiumrum uit de Caraïben, tequila van 100% blauwe agave, en wijn uit Zuid- Afrika, Argentinië, Chili en Australië. Ben je klaar voor een culinaire reis? In de traiteurrayon heeft het wereldkeukengamma een stevige make-over en uitbreiding gekregen. Het ging van 10 naar meer dan 40 bestemmingen om van te smullen. 

Laat je culinaire inspiratie dus groeien en ga langs bij Delhaize voor deze lekkere nieuwigheden te ontdekken. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply